Mafiaryhmä

Rivit rakoilevat
23.08.2006 23:39

Sensuuri
11.08.2006 21:51

YT-viikko on joka viikko
01.08.2006 16:54

Olemassaolon tarkoitus
24.07.2006 07:40

Ehdoton hiljaisuus
18.07.2006 13:13

Brändien taistelu
12.07.2006 13:58

Voiman pimeä puoli
07.07.2006 12:42

Oman edun tavoittelua
07.07.2006 01:48

Jatkuvaa riitelyä
30.06.2006 11:18

Poliittista populismia
25.06.2006 23:47

Ensivaikutelma
21.06.2006 23:22

 
Sensuuri
11.08.2006 21:51 (Päivitetty: 23.08. 23:46)


Maailma on täynnä epämiellyttäviä asioita, joista monen vastenmielisyys on täysin riippuvainen tarkastelijan omasta maailmankatsomuksesta. Kuten eri asioiden kannattajat, myös vastustajat järjestäytyvät yhteen, saadakseen tukea omalle maailmankatsomukselleen tai yhdistääkseen voimansa, ajaakseen omaa asiaansa. Erilaiset "maailmanparantajat" ovat ottaneet asiakseen myös Internetin parantamisen, kyseenalaisin menetelmin.

Kiina ja Saudi-Arabia kuuluvat kiistatta maailman johtaviin Internet-sensuurin toteuttajiin. Nämä maan omalla esimerkillään ovat osoittaneet, että Internetin "haitallista" sisältöä on turhaa pyrkiä poistamaan, kun sen sijaan riittää että estetään kansalaisten pääsy tähän materiaaliin. Tavallaan kiistetään haitallisen sisällön olemassaolo, vaikkakin jopa Kiinan ja Saudi-Arabian järjestelmät kertovat, jos Internetin käyttäjä pyrkii lataamaan kiellettyä ja sensuroitua materiaalia.

Suomalaiset kukkahattutädit ja -sedät ovat keksineet loistavan kaksinaismoralistisen pelottelutaktiikan "siivotakseen" Internetistä kaiken kukkahattuja pelottavan materiaalin, riippumatta sen todellisesta esiintymisestä. Pelottelemalla Ryhmän omistajia ja paikallisosastoja pedofilian kannattajaksi leimautumisella, ovat kukkahatut saaneet Ryhmän esittämään ulospäin äärimmäisen kriittistä suhtautumista "Internetin törkyyn" ja kannattamaan epädemokraattista sensuurimenettelyä, jollainen ei kuulu oikeusvaltioon.

Todellisuudessa Ryhmän motiivit ovat valtuuksissa luoda laillisesti sensuurikoneisto, jolla Ryhmälle itselleen epäsuotuisa sisältö voidaan suodattaa verkosta pois. Siinä kun kukkahatut puhuvat kaunopuheisesti vain web-sisällön suodattamisesta, kun eivät edes tiedä Internetin muuta olevan, Ryhmän on valtuuttamana suomalaisen kommunikaation kukkahattu- ja seniorijäsen Ojier Otnevs on johtanut täydellisen sensuurikoneiston suunnittelua ja viranomaishyväksyttämistä.

Ryhmän tavoitteena on saada vuonna 2006 käyttöön yleinen ja yhtäläinen sensuuri, merkittävänä saavutuksena 100 vuotta yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden jälkeen.

Ryhmän sisäinen sensuuri kukoistaa

Yleisen ja yhtäläisen sensuurin esiasteena Ryhmän sisällä on sensuuri kukoistanut jo yli satavuotta. Suuri osa tästä sensuurista on toiselta nimeltään valehtelua ja panettelua, mutta myös todellista sensuuria tapahtuu. Ryhmällä on useita Internet-sivustoja, joiden sisältöä tuottavat niin Ryhmän sisäiset kuin ulkoisetkin sisällöntuottajat.

Sisällön julkaisu tapahtuu ryhmässä usein hyvinkin nurinkurisesti. Siinä kun ulkoinen sisällöntuottaja tuottaa sisältönsä ja julkaisee sen, altistetaan sisäiset sisällöntuottajat Ryhmän sisäiselle sensuurille, jotta voidaan varmistaa, että kaikki kirjoitettu kuvastaa varmasti ryhmän virallista ulkoista kantaa asioihin.

Koska Ryhmä ei kykene millään muotoa hallitsemaan oman sisällön julkaisunsa valtuutuksia teknisellä tasolla, on se ollut pakotettu käynnistämään toimenpiteet sisäisen sensuurijärjestelmän luomiseksi, voidakseen suodattaa Ryhmälle epämieluisaa sisältöä pois verkosta vaikka jälkikäteen. Samaa järjestelmää onkin sitten helppoa käyttää suodattamaan myös muualla verkossa olevaa epämieluisaa sisältöä.

Kaksi virallista totuutta

Useista asioista, kuten itse sensuurista ja sen olemassaolosta on vähintään kaksi virallista totuuttaa. On ulkoinen totuus, jonka mukaan Ryhmä ei sensuroi mitään mutta kannattaa kukkahattujen ehdottamaa Internetin sisällön "suodattamista". Nämähän väittävät, että suodattaminen ei ole sensuuria. Sen lisäksi on sisäinen totuus, joka tässä sensuuriasiassa vastustaa kaikkea sisällön suodattamista ja sensurointia, eikä ole valmis sellaista toteuttamaan.

Käytännössä jää sitten nähtäväksi, mikä taho Ryhmän viranomaishyväksytyn sensuurikoneiston mahtaa toteuttaa. Itse uskoisin, että kummisedät laittavat niskoittelevat mafiaveljet ruotuun joko hyvällä tai pahalla kukin paikallisosasto lopulta toteuttaa toisistaan poikkeavan ja Ryhmän tapaan virheellisesti toimivan järjestelmän, joka kuvataan viranomaistaholle juuri määräysten mukaisena, asiakkaalle ei mitenkään ja toteutus on todellisuudessa kukkahattuomistajan ja Mafiaryhmän tarpeita palveleva.

Ei kai kukaan tosissaan usko, että toteutus olisi samanlainen raamattuvyöhykkeellä ja Itä-Savossa.

Todellisuudessa sensuuri on ollut käytössä jo toista vuotta

Todellisuudessa sisällön suodatus ja sensurointi on ollut käytössä jo toista vuotta. Länsirannikon paikalliset Ryhmään kuuluvat osastot ovat toteuttaneet omaa "pornovapaata" Internetiään jo liki kaksi vuotta, maksattaen suodatuksesta aiheutuvat kustannukset asiakkaillaan. Kyseessä on kukkahattujen vaatimaa järjestelmää huomattavasti laajemmalle ulottuva sensuurijärjestelmä, jolla voidaan teoriassa suodattaa kaikki salaamattomana kulkeva "haitallinen" sisältö riippumatta siitä onko se www-sivuilla vai jossain muualla Internetissä.

Internet-sensuurin valtakunnallista ulottuvuutta tavoitelleiden johtohahmojen ajauduttua ristiriitoihin keskenään, Ryhmän valtakunnallisen sensuurin eteneminen on hidastunut ja se on jäänyt pitkälti paikallisosastojen vastuulle. Toisaalta kun valtakunnallisten osastojen jäsenmäärä lähenee nollaa, on tämä varsin ymmärrettävää.

Sensuuri toimii, vaikka jäseniä julkisesti nöyryyttäen

Ryhmän toiminnassa käsittämätöntä selkärangattomuutta osoittaa pelkurimaisesti käyttäytyvien, johtajiksi tituleerattujen, kummisetien piiloituminen jonkin juoksupojan selän taakse, kun samaan aikaan Ryhmän jäsentä nöyryytetään julkisesti tiedotusvälineissä, antamalla täysin valheellisia lausuntoja kyseisen Ryhmän jäsenen toiminnasta Ryhmän osastossa.

Ryhmän itsepäisimmät julkisesti sensuuria puolustavat ja nöyryytyksestä vastavat ovat nyöryytyksen mestari, kapteeni Capodecina eli Bussikusi sekä kummisedät, raamattuvyöhykkeen Capo Crimini eli Jäämies ja Ryhmän läntinen linkki Capo Bastone eli Puunaama. Kukin näistä on ottanut aikaa sitten käyttöönsä jonkin kuvitteellisen omankäden oikeuden, jolla he uhkailevat nimettömänä sekä Ryhmän nykyisiä, että entisiä jäseniä.

Jokaisen ryhmään kuuluvan Al Bastardon tulisi kuitenkin tietää ja ymmärtää, että niin sensuuri kuin uhkailukin osuu ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan sillä jokaisella päälliköiden päällikölläkin on yläpuolellaan vielä suurempi Capo di Tutti Capi. 

Copyright © 2008 Je.Org — Do you want to buy this domain name?