Vastuuvapaus

Tällä Je.Org -sivustolla julkaistavat tiedot toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". Je.Org tai sivuston omistaja eivät anna mitään takuuta sivujen tai niiden sisällön oikeellisuudesta tai luotettavuudesta.

Je.Org ja sivuston omistaja eivät vastaa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, liiketoiminnan keskeytyksestä tai liiketoiminnan tappoista ja liikevoiton menetyksistä, jotka liittyvät tai väitetään liittyvän näillä sivuilla julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön. Je.Org ja sivuston omistaja eivät myöskään vastaa tappiosta tai vahingoista, jotka johtuvat käyttäjälle tai jollekin kolmannelle osapuolelle siitä, että käyttäjä on luottanut sivustolla julkaistuihin tietoihin.

Tällä sivustolla julkaistavat tiedot perustuvat julkisesti saatavilla oleviin tietoihin, kirjoitusten kohteena olevilta yrityksiltä tai heidän asiakkailtaan, sekä Internetin käyttäjiltä saatuihin tietoihin, sekä palveluiden ja tuotteiden arvioinnissa omakohtaisiin kokemuksiin. Julkaistut tiedot eivät sisällä sellaista informaatiota, joka on luovutettu kirjoittajalle luottamuksellisena eikä laittomasti hankittua tietoa.

Tällä sivustolla julkaistut tiedot voivat sisältää kirjoittajan omia mielipiteitä ja siten poiketa kirjoituksen käsittelemän kohteen "virallisesta" kannasta. Mielipiteiden ilmaisu perustuu Suomen perustuslain 12 §:n mukaiseen sanavapauteen. Kirjoituksen kohteella on oikeus saada oma näkemyksensä julkaistuksi kirjoituksen yhteydessä. Tätä oikeutta voi käyttää hyväksi toimittamalla näkemyksensä Je.Org -verkkopalvelun tietoon. Je.Org pidättää itsellään oikeuden ilmoittaa julkaistujen näkemysten kirjoittajat ja heidän tunnistetietonsa.

 

Copyright © 2008 Je.Org — Do you want to buy this domain name?