Mafiaryhmä

Rivit rakoilevat
23.08.2006 23:39

Sensuuri
11.08.2006 21:51

YT-viikko on joka viikko
01.08.2006 16:54

Olemassaolon tarkoitus
24.07.2006 07:40

Ehdoton hiljaisuus
18.07.2006 13:13

Brändien taistelu
12.07.2006 13:58

Voiman pimeä puoli
07.07.2006 12:42

Oman edun tavoittelua
07.07.2006 01:48

Jatkuvaa riitelyä
30.06.2006 11:18

Poliittista populismia
25.06.2006 23:47

Ensivaikutelma
21.06.2006 23:22

 
Oman edun tavoittelua
07.07.2006 01:48 (Päivitetty: 23.08. 23:47)


Oman edun tavoittelun häikäilemättömimmät esitykset löytyvät Ryhmän valtakunnallisista toiminnoista. Näissä osastoissa on enintään kourallinen rehellisiä työläisiä, kun loput ovat tavoittelemassa omaa tai oman intressiryhmänsä etua. Näitä etuja tavoitellessa mitkään keinot eivät ole kiellettyjä.

Poliitikot puhuvat muunneltua totuutta

Poliitikot eivät valehtele, vaan puhuvat muunneltua totuutta. He myös tavoittelevat herkästi omaa etuaan, mutta yleensä vain pärjätäkseen politiikassa. Sen sijaan Ryhmän valtakunnalliset toiminnot rakentuvat valheen ja syyttämisen varaan. Ne ovat myös ainoa tapa rakentaa uraa Ryhmän valtakunnallisissa osastoissa, edellyttäen että muut taustat ovat uran rakentamiselle kunnossa.

Parhaiten Ryhmässä onnistuu uran rakentaminen olemalla paikallisosaston huora, joka on tarvittaessa valmis tekemään mitä tahansa isäntänsä käskystä. Jos uran rakentaminen on kiinni jonkin liiketoiminnan tai henkilön uhraamisesta, on se sallittua. Ryhmässä on sisäinen salaisuus, mutta ulkoisesti julkista tietoa, että tiettyjen osastojen harjoittamien liiketoimintojen ei ole koskaan tarkoituskaan tehdä voittoa. Vastaavasti mitättömät muutaman kymmenen miljoonan liiketoiminnot voidaan koska tahansa uhrata yksittäisen Ryhmä-huoran uran eteen.

Tämän hetken pahimmat huoraajat Ryhmässä, tulevat länsirannalta, josta heidät on kutsuttu apuun laittamaan orjat ruotuun ja poistamaan turha tarpeeton ajattelu osastosta. Asianosaiset varmasti tunnistavat itsensä ja tulevat tunnistetuiksi. Kun homma on hoidettu, voidaan tilalle ottaa taas joku liian hyväuskoinen kilpailevasta ryhmästä pois potkittu entinen johtajahuora. Niitä taitaa riittää vielä varsin kauan. Otan osaa kaikkien kilpailijoilta tulleiden orjien puolesta. Ei se ole teidän vika, jos kuvittelitte menevänne rehelliseen liiketoimintaan töihin, mutta todellisuudessa päädyittekin mafian palvelukseen.

Vinkki valvonta- ja kapasiteetinhallintajohtajalle

Siinä puuhastelun välissä jokaisen Ryhmän jäsenen kannattaisi muistaa lännen vanha sanonta: "Trust no one". Koska Ryhmässä on kielillä puhuminen ja erityisesti kirjoittaminen kiellettyä, niin suomeksi tuo tarkoittaa "Älä luota kehenkään". Ryhmässä ei todellakaan kannata luottaa kehenkään.

Tässä kohtaa on pakko tunnustaa, että otin minäkin osani tuosta hyväuskoisten vedättämisestä. Se kun on niin, että mafian sisälle voi syntyä toinen henkisesti vielä vahvempi "mafia", jos organisaatio ei riittävästi vahdi alaisiaan.

Aina ei riitä edes mafiapomojen palvominen kieli ruskeana, jos ei tiedä ketkä ovat oikeat pomot, joita kuuluu palvoa1. Tämän on moni Ryhmästä ulkoistettu kokenut omakohtaisesti. Osa saamalla vain suoraan kenkää ja osa sitä kautta, että heidän on ulkoistettu palvelemaan Ryhmää ehdoitta.

Oman edun tavoittelua

Missä muussa saman kokoluokan liiketoiminnassa, kuin Ryhmässä, ei olisi johtajalle mahdollista ensin aiheuttaa suunnatonta sekasortoa ja kannattavan liiketoiminnan karsimista ja sen jälkeen siirtyä suoraan kilpailevaa toimintaa harjoittamaan. Mitä minä olen nähnyt ja kuullut, niin johtajien sopimuksissa on kohtuullisen pitkät kilpailukieltopykälät. Ryhmnässä joko ei ole, tai niillä ei ole mitään merkitystä.

Näitä omaa etuaan tavoittelevia mafian huoria vastaan on vain yksi tapa pärjätä. Jos laki ja järjestys ei auta, niin mafian voittaa mafia. Kyse on vain siitä mikä suku hallitsee.

1 Valvonta- ja kapasiteetinhallintajohtaja oli liian hyväuskoinen ja ulkoistettiin tuotannollisiin tehtäviin kansainväliseen bordellialan yritykseen. 

Copyright © 2008 Je.Org — Do you want to buy this domain name?