Blogi: Sensuuri
Finnet jatkaa sensuurin tiellä
04.05.2006 21:59

Kirjoitin täällä perjantaina Finnetin dna Internet -palveluiden uudesta webmail-palvelusta ja julkaisin myös uuden palvelun osoitteen. Heti vapun jälkeen Finnetissä on tullut kiire sensuroimaan kirjoituksia ja on taas kyselty miten kirjoitukseni saataisiin pois verkosta. Vastaushan siihen oli tietysti että ei mitenkään tai ei ainakaan Finnetin käytettävissä olevilla keinoilla ja rahavaroilla.

Linkittämäni tiedote poistettiin sivuilta vapun jälkeen ja jonkin ajan kuluttua tilalle tuli uusi tiedote. Uudessa tiedotteessa on muutettu myös päivityksen ajankohta, sekä kerrottu lukijoille mitä käyttökatkon yhteydessä päivitetään. Mielenkiintoista, että käyttökatkon ajankohdan siirtämistä ei mainita lainkaan ja tiedote on siirretty uuteen osoitteeseen.

Finnet on jälleen kerran unohtanut, että kun Internetissä jotain julkaisee, niin sitä ei saa pois verkosta.

Lopuksi paljastetaan suuri yrityssalaisuus1: Jo vuosia sitten DNA ja edelleen Finnet Oy sensuroi Internetiä poistamalla sisäverkossaan Internetin nimipalvelusta dna.fi -verkkotunnuksen. Jos joku on Finnetillä edelleen töissä, niin testatkaa mihin päädytte, kun klikkaalle selaimellanne linkkiä www.dna.fi.

1 Tämähän on todellisuudessa ollut julkinen naurun aihe jo vuosia.

 

Copyright © 2008 Je.Org — Do you want to buy this domain name?