Blogi: Sensuuri
Ostoboikotti
12.03.2008 00:08 (Päivitetty: 14.03. 13:31)

Päätin aloittaa ostoboikotin, joka kohdistuu yrityksiin, jotka tukevat Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa. Tukemalla tätä järjestöä, nämä yritykset ilmaisevat joko välillisesti tai suoraan kannattavansa sensuuria.

Tämä ostoboikotti laajentaa jo aiemmin aloittamaani ääni- ja kuvatallenteiden ostoboikottia, joka kohdistuu sellaisiin ääni- ja kuvatallenteisiin joita ostamalla tukee tekijänoikeusjärjestöjen toimintaa. Myös tekijänoikeusjärjestöt kannattavat sensuuria, vaikka boikottini on alunperin perustunut tekijänoikeusjärjestöjen ajamien kuluttajan oikeuksien kaventamisen vastustamiseen.

Ainakin seuraavat yritykset tukevat Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa:

Satunnaisesti näkyy myös muissa yrityksissä, että jonkin tietyn tuotteen hinnasta ja ostosten loppusummasta annetaan lahjoitetaan jokin summa Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan. Näiden yritysten kohdalla jätän joko kyseisen tuotteen tai kaikki ostokset ostamatta.

Haastan kaikki lukijat osallistumaan ostoboikottiin niin pitkäksi aikaa kunnes Pelastakaa Lapset ry tunnustaa julkisesti, että sensuuri ei paranna lasten oikeuksia millään tavalla ja tekemään boikotistaan julkisen.

Lisäsin yritysten kohdalle linkit sähköpostiin tai palautelomakkeeseen, johon kannattaa jättää viesti aina kun jättää jonkin ostoksen tekemättä. Viestissä on hyvä mainita mitä ja minkä arvoista jätti ostamatta sekä syy miksi jätti ostamatta. Syyksi voi laittaa sensuurin tukeminen, avustamalla Pelastakaa Lapset ry:tä, joka aktiivisesti pyrkii edistämään valtiollisen sensuurin toteuttamista.

Allekirjoita adressi sensuurin tukemisen lopettamiseksi.

 

Copyright © 2008 Je.Org — Do you want to buy this domain name?